Pénzügyi Alkímia workshop

 Időpont: 2017. december 9-10. 10:00 – 19:00

 Helyszín: 1011 Budapest, Csalogány utca 6.

Avagy, hogyan alakítsd át a pénzügyeidet gátló hiedelmeid és ezáltal hogyan szabadítsd fel a pénzzel kapcsolatos teremtő erődet. Két napos játékos workshop keretében azon dolgozunk, hogyan átalakítsuk a jelenleg benne lévő pénzügyi plafont, ami meggátol abban, hogy elindulj a vagyonosodás útján.

 Létszám: max. 15 fő

 Ára: adományos (eredeti ára: 25 ezer Ft)

 Ruházat: kényelmes viselet

 Felszerelés: toll, cerzuza és jókedv, munkafüzetet tőlünk kapsz

JELENTKEZZ MOST!

2017.12.09-10. - Pénzügyi Alkímia workshop
 A tanfolyamon max. 15 fő vehet részt, és adományos jellenegű, ezért jelentkezésed kérjük indokold meg pár szóban, hogy mi az ami téged motivál a pénzügyi változásban. Ha jelentkezel, de nem jössz el, azzal más elől veszed el a helyet , ezért csak komoly szándék esetén küld el az adataid. Köszönjük!

Jelentkezési határidő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Találkoztál már azzal a jelenséggel az életedben, hogy hiába kerestél több pénzt, azzal együtt jelentkeztek váratlan kiadások, amik elvették a többlet jövedelemből adódó örömérzetet és plusz pénzt?

Észrevetted-e már, hogy bár lehet hektikus a havi bevételed, az éves átlagot tekintve idők óta stagnál?

Vagy csak szeretnél valamivel szívből foglalkozni és úgy érzed a “pénztelenség” elviszi a fókuszod?

A pénzügyi alkímia arról szól, hogyan alakítsd át a pénzügyeidet gátló hiedelmeid és ezáltal hogyan szabadítsd fel a pénzzel kapcsolatos teremtő erődet. Két napos játékos workshop keretében azon dolgozunk, hogy átalakítsuk a jelenleg benne lévő pénzügyi plafont, ami meggátol abban, hogy elindulj a vagyonosodás útján.

Manapság sok embernek kell a munka és a saját “hivatása” közül választani. Mivel természetes, hogy az önismeret útját járva egy ponton felismerjük mire is hívnak minket, mire is van hivatásuk. Saját bőrömön tapasztaltam milyen nehéz lehet anyagi szempontból egy ilyen indulás…

Ha tudtam volna akkor, hogy a pénzügyi hiedelmeim megváltoztatása nélkül semmi sem fog érdemben változni, akkor ezzel kezdtem volna… Nyolc éve vezetem napi szinten a bevételeim és kiadásaim és több évnyi pénzügyi hullámzást követően vettem észre, hogy éves szinten közel azonos összegeket érek el. Ekkor jöttem rá, hogy a “pénzügyi plafonom” növelése a kulcs, majd el is kezdtem ezen dolgozni és egyszer csak megtörtént egy áttörés.

Persze ez nem azt jelenti, hogy azóta Kánaán van, hanem azt, hogy bizonyos szinteket elérve ismét a plafon növelése az eszköz, amivel tovább tudok haladni. A workshopon segítünk felismerni Neked, hogy hol van ez a limit jelenleg a fejedben és edzésterv mintát adunk a szintek megfelelő növelésére, ugyanis az sem műkődik, ha hirtelen túl nagy szinteket szeretnénk ugrani.

Amiről szó lesz a tanfolyamon

Ez lehet egy utazás kezdete, amit azért teszel, hogy ne Te taszítsd a pénzt,
hanem elérd, hogy Ő vonzódjon hozzád…

Megtudod milyen gondolati sémák dolgoznak benned a mélyben a pénzzel kapcsolatban.

Megismered a leggyakoribb blokkokat és azok megoldási lehetőségeit.

Erősíted a pénzzel való kapcsolatod.

Meditációs átprogramozásokat végzel a tudatalattid pénzzel és vagyonosodással kapcsolatos területein.

Programok

TANFOLYAMOK

ELŐADÁSOK

Pénzügyi Tudatosság

2018. április 21-22. 10.00-19.00

Indiai zarándoklat beszámoló

2018. május 5. 17.00-20.00

Pénzügyi Alkímia

2017. november 25-26. 10.00-19.00

Teremtés előadás

2017. november 4. 18.30-21.00

Pénzügyi Alkímia

2017. december 9-10. 10.00-19.00

Teremtés előadás

2017 november 4. 17.30-20.00

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kérdésed van? Kérj visszahívást most!

A bemutató előadáson is lehet jelentkezni a tanfolyamokra?

Természetesen. Azért tartjuk, hogy belekóstolj és eldöntsd, hogy belevágsz-e a kalandba. A bemutató előadás ára két hétig levásárolható valamelyik tanfolyamunkra vagy előadásunkra.

Lehet-e rögzíteni az előadásokat?

Nem lehet sem képet, sem hangot rögzíteni. Viszont a tanfolyamokon kapsz munkafüzetet, ami tartalmazza a lényeget, valamint javasoljuk, hogy jegyzetelj szorgalmasan.

Lehet kérdezni az előadásokon?

Igen, sőt javasoljuk! Mindegyik előadás modul végén lehetőség van kérdezni, ha pedig privát kérdésed lenne, akkor a nap végén felteheted őket.

Mi van, ha nem tetszik az előadás vagy tanfolyam?

Akkor jelezd a helyszínen a kollégánknak és természetesen visszakapod az árát. Igaz a visszaélések miatt, ez azt is magával vonja, hogy többet nem vehetsz részt a rendezvényeinken.

Copyright © 2017 Minden jog fenntartva!

AZ ARANY KÖZÉPÚT

Iratkozz fel hírlevelünkre az ingyenes anyagokért!

Iratkozz fel most és töltsd le az INGYENES e-book-ot (pdf), melyből megtudhatod mi a 16 leggyakoribb tévhit, ami jelentősen befolyásolja anyagi helyzetedet!

Sikeres feliratkozás!