Himalájai zarándoklat Indiában beszámoló

 Időpont: június 28. 18:00-20.00

 Helyszín: 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.
 Van Egy Hely Életenergia Központ

 

Hosszú útról jöttem…mesélek.

Kovács Zoli, a Spirituális Marketing alapítója hamarosan hazaér 3 hétig tartó zarándoklatából, ahol végigjárta a Himalája csodálatos szent helyeit.

A zarándoklat nem pusztán gyalogos utazás, egy külső, belső utazás. A zarándokokat különféle fizikai megpróbáltatások érik, az óriási hőmérséklet ingadozás, az oxigén szintjének csökkenése, a hosszú gyalogutak, a nagy szintkülönbségek megtétele megegyzi a testet és a lelket, és egy olyan módosult tudatállapotot hoz létre az egyénben, ami segítséget nyújt abban, hogy a zarándok másként tekintsen életére, és, hogy képes legyen teljes lényével a jelen pillanat teljességét átélni. Így válik a zarándoklat egy spirituális gyakorlássá.

Halgassuk meg együtt Zoli fantasztikus, nem mindennapi tapasztalatait, élményeit, és gyönyörködjünk együtt a Himalája tekintélytparancsoló szépségében!

Várunk benneteket szeretettel!

Az esemény ingyenes, adományt elfogadunk.

 Létszám:

 Ára: INGYENES

 Ruházat: kényelmes viselet

Programok

TANFOLYAMOK

ELŐADÁSOK

Pénzügyi Tudatosság

2018. április 21-22. 10.00-19.00

Indiai zarándoklat beszámoló

2018. május 5. 17.00-20.00

Pénzügyi Alkímia

2017. november 25-26. 10.00-19.00

Teremtés előadás

2017. november 4. 18.30-21.00

Pénzügyi Alkímia

2017. december 9-10. 10.00-19.00

Teremtés előadás

2017 november 4. 17.30-20.00

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kérdésed van? Kérj visszahívást most!

A bemutató előadáson is lehet jelentkezni a tanfolyamokra?

Természetesen. Azért tartjuk, hogy belekóstolj és eldöntsd, hogy belevágsz-e a kalandba. A bemutató előadás ára két hétig levásárolható valamelyik tanfolyamunkra vagy előadásunkra.

Lehet-e rögzíteni az előadásokat?

Nem lehet sem képet, sem hangot rögzíteni. Viszont a tanfolyamokon kapsz munkafüzetet, ami tartalmazza a lényeget, valamint javasoljuk, hogy jegyzetelj szorgalmasan.

Lehet kérdezni az előadásokon?

Igen, sőt javasoljuk! Mindegyik előadás modul végén lehetőség van kérdezni, ha pedig privát kérdésed lenne, akkor a nap végén felteheted őket.

Mi van, ha nem tetszik az előadás vagy tanfolyam?

Akkor jelezd a helyszínen a kollégánknak és természetesen visszakapod az árát. Igaz a visszaélések miatt, ez azt is magával vonja, hogy többet nem vehetsz részt a rendezvényeinken.

Copyright © 2017 Minden jog fenntartva!

AZ ARANY KÖZÉPÚT

Iratkozz fel hírlevelünkre az ingyenes anyagokért!

Iratkozz fel most és töltsd le az INGYENES e-book-ot (pdf), melyből megtudhatod mi a 16 leggyakoribb tévhit, ami jelentősen befolyásolja anyagi helyzetedet!

Sikeres feliratkozás!